Oranje Buiten

A la carte en barbecue menukaarten

Wij zijn elke dag geopend van 11.00 tot 21.00 uur (keuken tot 20:00 uur). Komt u gezellig langs voor een drankje en hapje? Wij zien u graag bij Oranje Buiten!

Wilt u genieten van onze barbecuegerechten? Of toch liever a la carte dineren? U kunt een tafel reserveren* bij Oranje Buiten. U kunt een reservering plaatsen via telefoon of mail. Een reservering is pas definitief als wij dit aan u bevestigd hebben.

*Helaas is het op warme dagen niet mogelijk te reserveren onder de 10 personen. U mag op eigen gelegenheid een mooi plekje uitzoeken. Voor groepen kunt u contact met ons opnemen (onder voorbehoud van beschikbare ruimtes)

Download hier ons barbecue menu in pdf (vanaf 20 personen).
Download hier onze menukaart in pdf.

Het is ook mogelijk een gedeelte van Oranje Buiten exclusief af te huren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of download onderstaande brochure.

Download hier de brochure in pdf.

 

Dagelijks wisselende special. Check hiervoor onze krijtborden.

Braaimaster & Spitbraai

Bij mooi weer bereiden wij in de open lucht de gerechten op één van onze Zuid-Afrikaanse BBQ’s. Wij gebruiken Sekelbos en Kameeldoring hout afkomstig uit zuidelijke Afrika. Dit hout is gedroogd in de Afrikaanse zon en geeft een heerlijk geur en smaak aan het vlees.

Italiaanse X Oven

Wanneer het weer ons in de steek laat, zorgen wij ervoor dat je toch van een zonnig diner kunt genieten. Wij gebruiken dan de Italiaanse X Oven. Deze oven van Italiaanse makelij is een nieuw ontworpen BBQ die ervoor zorgt dat gerechten bereid kunnen worden onder een constant hoge temperatuur. Hierdoor blijven de sappen en smaakstoffen optimaal en kun je genieten van (h)eerlijk stuk vlees of vis met een authentieke BBQ smaak. In deze oven gebruiken wij mangrove houtskool.

BBQ en menukaart

U KUNT ALLEEN BIJ ONS PINNEN. ER IS GEEN CASH AANWEZIG BIJ ORANJE BUITEN!

BBQ en menukaart
BBQ en menukaart
BBQ en menukaart
Hoorn, Schelphoek 4
info@oranje-buiten.nl