Oranje Buiten

Gerechten

Op de Spitbraai en in de Italiaanse X Oven bereiden wij vlees en vis. Je kunt kiezen uit gevogelte, rundvlees, lamsvlees en varkensvlees.

Wij grillen op Zuid-Afrikaanse wijze op onze Braaimaster. Je kunt iedere dag kiezen uit twee soorten vis, vlees en groenten uit het potje op de braaimaster.

Wij serveren er verse friet, drie soorten salades, brood en sauzen bij.

Volwassenen: €19,75
Kinderen: leeftijd = prijs per persoon

 

Dagelijks wisselende special. Check hiervoor onze krijtborden.

Braaimaster & Spitbraai

Bij mooi weer bereiden wij in de open lucht de gerechten op één van onze Zuid-Afrikaanse BBQ’s. Wij gebruiken Sekelbos en Kameeldoring hout afkomstig uit zuidelijke Afrika. Dit hout is gedroogd in de Afrikaanse zon en geeft een heerlijk geur en smaak aan het vlees.

Italiaanse X Oven

Wanneer het weer ons in de steek laat, zorgen wij ervoor dat je toch van een zonnig diner kunt genieten. Wij gebruiken dan de Italiaanse X Oven. Deze oven van Italiaanse makelij is een nieuw ontworpen BBQ die ervoor zorgt dat gerechten bereid kunnen worden onder een constant hoge temperatuur. Hierdoor blijven de sappen en smaakstoffen optimaal en kun je genieten van (h)eerlijk stuk vlees of vis met een authentieke BBQ smaak. In deze oven gebruiken wij mangrove houtskool.

BBQ
BBQ
BBQ
Hoorn, Schelphoek 4
info@oranje-buiten.nl