Oranje Buiten

beachvolleybal

springen, duiken en smashen in het warme zand! welkom op uw eigen beachvolleybal toernooi bij marina kaap hoorn! met onze deskundige scheidsrechter aan de zijlijn en een groot aantal enthousiaste collega’s die u luidruchtig aanmoedigen is winst natuurlijk een kwestie van tijd. of heeft u toch een zware dobber aan de andere teams? beleef het tijdens deze gezellige strandactiviteit hoorn op het warme zand!

lees meer informatie op de website van outdoor hoorn.

handboogschieten

bent u een echte robin hood? dan heeft u vandaag de kans om uzelf te bewijzen bij dit leuke familieuitje hoorn! tijdens dit handboogschiet toernooi spelen we verschillende onderdelen waarbij punten te verdienen zijn. rondes waarbij u o.a. zoveel mogelijk punten moet schieten, gericht op getallen of vol in de roos! wie weet de meeste rondes zo goed mogelijk uit te voeren? schiet raak tijdens dit mooie programma handboogschieten hoorn!

lees meer informatie op de website van outdoor hoorn.

steptour

ontdek vandaag hoorn per step! samen met onze gids maakt u een prachtige steptour hoorn door het julianapark, de historische haven en het mooie stadscentrum. de steps zijn licht van gewicht en makkelijk bestuurbaar. tussendoor maken we bij verschillende bezienswaardigheden een stop waarbij onze gids u de nodige info geeft. na een twee uur durende tour komt u terug bij marina kaap hoorn en eindigen we hier de steptour hoorn!

lees meer informatie op de website van outdoor hoorn.

parkgolf

golfen, maar niet op de golfbaan. nee, vandaag gaan we het julianapark in voor parkgolf! met de golfclub in de hand, afslagmat op de grond en voldoende golfballen om te slaan doorlopen we het parcours door het park. u golft van hole naar hole met het scoreformulier paraat. we eindigen op de eindlocatie waar u geniet van een drankje, en we de winnende speler met de minste slagen over het parcours bekend maken!

lees meer informatie op de website van outdoor hoorn.

voetgolf

midgetgolf maar dan met een voetbal! dat is voetgolf in hoorn! tien onderdelen staan voor u klaar, maar hoeveel schoten heeft u nodig om de hole te bereiken? schiet u gericht of is het lange halen snel thuis? of scoort u de honderd procent score met een hole-in-one? ga de uitdaging aan tijdens uw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenactiviteit hoorn en speel samen met uw gezelschap voetgolf in hoorn bij marina kaap hoorn!

lees meer informatie op de website van outdoor hoorn.

tafelvoetbal

dit is levend tafelvoetbal, een unieke teamactiviteit hoorn op een bijzondere locatie! vandaag bent u zelf letterlijk het ‘poppetje’ geworden van het grote tafelvoetbalspel. samen met uw teamgenoten schuift u van links naar rechts om uw doel te verdedigen of juist aan te vallen! hiervoor is zowel coördinatie als communicatie nodig binnen uw team. weet uw team de finale te halen en te winnen? dan wacht de cup met de eeuwige roem!

lees meer informatie op de website van outdoor hoorn.

bubbelbal

voetballen zonder slidings, kopstoten en andere ‘voetbal’ gevaren! dat is bubble voetbal hoorn! duik in deze grote bal vol lucht en ren over het veld opzoek naar het doel! maar pas op voor uw tegenstanders want bij een botsing ligt u binnen luttele seconden zomaar 10 meter verder. rollend en zonder pijn komt u overeind opzoek naar uw tegenstander. weet u te scoren of gaat u letterlijk alle hoeken van het veld zien tijdens dit voetbaluitje hoorn!

lees meer informatie op de website van outdoor hoorn.

gps dropping

een spannende dropping in het julianapark van hoorn! we starten dit programma in een sloep die u naar een onbekende bestemming zal varen. hier worden u en uw team gedropt! het enige wat u heeft is een gps-apparaat en spelboek. weet u de weg terug te vinden door het julianapark en de juiste opdrachten uit te voeren? beleef een spannend en sportief spel hoorn wat zowel overdag als in de avonduren gespeeld kan worden!

lees meer informatie op de website van outdoor hoorn.

Wandklimmen

altijd al de top hebben willen bereiken? waag u dan eens letterlijk aan deze klimmuur hoorn! met de juiste aanwijzingen van onze professionele instructeurs gaat u de uitdaging aan. vastgesnoerd aan dikke kabels klimt u de lucht in waarbij balans, kracht en techniek van pas komen. weet u omhoog te komen op de klimwand of bent u binnen enkele seconden weer beneden? moedig uw collega’s, vrienden of familie aan om de top te bereiken tijdens het wandklimmen bij marina kaap hoorn!

lees meer informatie op de website van outdoor hoorn.

Expeditie Robinson Hoorn

Kunt u overleven op een onbewoond eiland? Lukt het u om samen te werken met de andere lotgenoten? Heeft u een echte Robinson Crusoe in zich? Dan is dit ultieme overlevingsspel Expeditie Robinson echt iets voor u! Vandaag gaat u back-to-basic bij verschillende proeven en leert u uw elkaar pas echt goed kennen.

lees meer informatie op de website van outdoor hoorn.

pin

U KUNT ALLEEN BIJ ONS PINNEN. ER IS GEEN CASH AANWEZIG BIJ ORANJE BUITEN!