Oranje Buiten

WAKEBOARDEN

Spring, duik en vlieg over de golfen op het ijsselmeer rondom de stad hoorn! een middag waarin uw collega’s, familie of vrienden wakeboard les krijgen van een echte professional. vanuit marina kaap hoorn gaat u per speedboot het water op en stapt u om beurten op het wakeboard. race over de golven en maak uw ‘moves’ achter de speedboot. beleef een spectaculair en sportief  uitje op het water tijdens wakeboarden hoorn!

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

WATERBAL

De waterbal bestaat uit een grote bal met ritssluiting. eerst dient u in de lege bal te kruipen, vervolgend wordt de rits dicht gedaan en wordt de bal vol geblazen met lucht. als de bal helemaal vol is met lucht wordt u het water op geduwd en kunt u over het water lopen zonder een nat pak te halen! probeer overeind te blijven en neem kleine stapjes, als u dit niet doet rolt de bal zo snel dat u waarschijnlijk zelf mee ronddraait in de waterbal!

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

FLYBOARDEN

Eerst ontvangt u van ons het wetsuit. dan is het tijd om u te begeven naar de waterkant. onze instructeurs binden het flyboard onder en u duikt het water in. de jetski word gestart. de waterstraal uit dit apparaat zorgt ervoor dat het onder uw voeten begint te bewegen. langzaam wordt de straal sterker en probeert u om overeind te komen. na enige oefening weet u te balanceren en gaat u de lucht in. hoog boven het water kijkt u uit over het terrein terwijl uw vrienden vanaf de kant u staan te bewonderen!

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

KANOVAREN

Zodra de demonstratie klaar is neemt u uw kano ter hand en neemt u plaats. we schuiven u te water en vanaf dit moment heeft u de touwtjes in handen. op het water oefent u het manoeuvreren van links naar rechts, het maken van snelheid en natuurlijk het behouden van uw evenwicht. zodra alle deelnemers er klaar voor zijn is het tijd om de grote kom uit te varen. we maken een mooie tour langs bijvoorbeeld het julianapark, het centrum van hoorn of naar de kleine kom waar durfsportcentrum volt gelegen is.

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

RONDVAART SLOEP

Vaar mee tijdens deze unieke rondvaart door het centrum en oude haven van hoorn. terwijl u ontspannen van het zonnetje geniet vertelt onze schipper u (op verzoek) over de vele bezienswaardigheden onderweg en de huidige ontwikkelingen in de stad hoorn. op deze luxe sloep nemen wij u gedurende een uur mee door de historische haven, de nieuwe jachthaven, langs het oude gevangeniseiland oostereiland, de halve maen en langs vele andere bezienswaardigheden van deze prachtige v.o.c. stad.

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

VLOT BOUWEN

Tonnen, balken, touwen en andere materialen liggen klaar om mee aan het werk te gaan. samen met uw team maakt u een plan van aanpak. wat moet waar komen en wat heeft u nodig om een goed drijf baar vlot te creëren. hoeveel tonnen zijn er nodig, komen de balken boven of onder en welke knoop gaat u gebruiken? tijdens dit wateruitje hoorn komt het niet alleen aan op bouwkundig inzicht, maar ook op samenwerking, teamspirit en leiderschap. na een uur is het tijd om te laten zien of het wel blijft drijven.

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

PADDLING/SUPPEN

De rage op watersportgebied; ‘suppen’ oftewel ‘stand up paddling! zodra uw drankje op is en de instructrice de centrale uitleg heeft gedaan, volgt het omkleden. alle deelnemers ontvangen een wetsuit wat zorgt dat uw lichaam beschermt is. hierna gaan we naar de waterkant waarbij er een korte instructie volgt op de kant. zodra je er klaar voor is mogen de planken te water en neemt u de peddel ter hand.

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

OUTDOOR WATER RUN

Vijf spectaculaire onderdelen op het water! samen met uw team springt, rent en vliegt u tijdens deze wateractiviteiten om de snelste tijd neer te zetten. met de juiste samenwerking, teamspirit en rolverdeling lukt het u om de overkant te halen en het water parcours deze middag af te leggen. is dit goed genoeg voor de winst? en belangrijker; weten u en uw team het tijdens één van de leukste bedrijfsuitjes hoorn wel droog te houden?!

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

WATERACTIVITEITEN

Een keuze-programma voor grote groepen bij marina kaap hoorn! deze middag bepaald u zelf wat u gaat doen. kiest u voor flyboarden, wakeboarden, suppen of een ontspannen rondvaart door hoorn. iedere persoon binnen uw gezelschap maakt vooraf een keuze. beleef een uniek outdoor waterarrangement hoorn die het beste bij hem/haar past!

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

ZEILEN

Heerlijk in de zomer uit te waaien op een zeilboot? en zou u zelf ook graag eens willen leren zeilen? grijp dan vandaag uw kans! tijdens deze zeilworkshop hoorn leert u de basics van het zeilen! zowel de theorie als de praktijk worden doorgenomen met daarnaast een paar uurtjes heerlijk vertoeven op het ijsselmeer! geniet van een heerlijke middag op het water voor zowel grote als kleine groepen!

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

RIB VAREN

Scheer met een hoge snelheid over het ijsselmeer tijdens rib varen hoorn! vanaf marina kaap hoorn stapt u aan boord van deze hogesnelheidsboot voor een highspeed waterrit! de schipper start rustig, maar wanneer u eenmaal op open water bent, gaat het gas helemaal open. een ware belevenis voor jong en oud die u niet snel zal vergeten! neem plaats tijdens het rib varen hoorn en schiet over het water. durft jij het ruige vaaravontuur aan?

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

ZEILRACE

Lijkt het u gaaf om aan het roer te staan van uw eigen zeilboot en te racen over het water tegen uw eigen collega’s, vrienden of familie? zou u zelf graag willen leren zeilen? grijp dan vandaag uw kans! tijdens deze zeilrace hoorn leert u eerst de basics van het zeilen! zowel de theorie als de praktijk. daarna verdelen we de groep en gaat u tegen elkaar racen! wie weet het eerste de finish te behalen? met als afsluiter een barbecue oranje buiten!

Meer informatie op de site van Outdoor Hoorn.

op het water
op het water
op het water

U KUNT ALLEEN BIJ ONS PINNEN. ER IS GEEN CASH AANWEZIG BIJ ORANJE BUITEN!